top of page

Investera för en grönare framtid

Solceller

Att installera solceller både sänker din el kostnad men också ökar ditt bostadvärde. Du bidrar till en grönare framtid, genom att producera din egen fossilfria energi och blir mer oberoende av elmarknadens upp och nedgångar. Solen är en fantastisk obegränsad energikälla som har oändliga fördelar. Under 2019 ökade solcellsinstallationer i Sverige med 67%, visar statistik från energimyndigheten. Vi på hedens tak hjälper dig att investera i denna strålande framtidsinvestering, vi är med dig hela vägen med personlig rådgivning mot en grönare framtid. 

Solceller både minskar din elkostnad och ökar ditt bostadsvärde

Med stigande elpriser & klimatkriser, är solenergi något som dem flesta villaägare någon gång spekulerat kring, det har vi på Hedens Tak också gjort. Just nu är det lönsammare än någonsin att installera solceller, Därför erbjuder vi nu lysande lösningar i samarbete med marknadens bästa solcellsleverantörer. Vi hjälper dig att starta året med en solstrålande framtidsinvestering som sänker dina energikostnader och även ökar ditt bostadsvärde. Detta ser vi givetvis som en fantastisk möjlighet, och är med dig hela vägen mot en grönare och sparsammare framtid. 

solpaneler-kampanjsida-sunwave-presentation-648x648.jpg
Många ställer sig frågan, är solceller lönsamt i Sverige?

Ja! verkligen.

Faktum är att vi har ungefär samma antal soltimmar per år som Tyskland, det land som har flest installerade solceller i världen per invånare.
På kartan nedan kan du se antal soltrimmar i Europa

241705_1280.png
6881322_preview.png

Öka ditt bostadsvärde, och bidra till en grönare framtid

6881322_preview.png

Sälj ditt överskott till en elleverantör

6881322_preview.png

Det går att söka statligt investeringsstöd och ROT-avdrag för din solcellsinstallation.

Hur funkar det?

1. Solljuset skiner på solcellen och skapar en elektrisk spänning. Genom att koppla en ledning mellan cellens fram och baksida kan man utvinna elenergi.

2. växelriktaren omvandlar elektriciteten till användbar växelström. 230v grön el

3. energin fördelas med hjälp av husets elcentral,
så att du kan använda din egenproducerade fossilfria energi.

Vill du läsa mer om försäkring, garanti, arbetsmiljöpolicy

bottom of page